Lista persoanelor, titulari ai carnetelor de munca existente īn arhiva Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi, la data 26.11.2018.

 

Rugam titularii sa se prezinte pentru ridicarea carnetelor de munca, la sediul nostru din Iasi (Moara de Foc nr. 31, lānga magazinul Lidl de la "vechiul talcioc"), conform indicatiilor din tabel. Programul de lucru cu publicul īn zilele lucratoare este: luni, marti, joi īntre orele 830-1630; miercuri īntre orele 830-1830 si vineri īntre orele 830-1400.

 

Titularul carnetului de munca se va prezenta cu actul de identitate. Īn situatii exceptionale, o alta persoana decāt titularul, se poate prezenta cu īmputernicire notariala speciala pentru ridicarea carnetului de munca, īnsotita de copia actului de identitate al titularului si propriul act de identitate.

 

Masurile de protectie a datelor cu caracter personal, nu ne permit publicarea unor informatii mai exacte cu privire la titularii carnetelor de munca. Pentru verificarea identitatii titularul cu numele publicat se poate interesa la numarul de telefon 0232 257 100 int 139 sau 127 sau la sediul nostru cu cartea de identitate.

 

Persoanele care deja si-au ridicat carnetul de munca de la institutia noastra, vor aparea pe lista publicata pāna la actualizarea acesteia.

 

Carnetul de munca este un act de o importanta majora pentru titular, deoarece este documentul pe baza caruia se dovedeste vechimea īn munca, profesie si specialitate acumulata pāna la 31 decembrie 2010, precum si stagiul de cotizare pentru pensionare īnregistrat pāna la 1 aprilie 2001.