Formulare necesre pentru înscriere la toate concursurile

Anunturi concursuri

Examen de promovare de grad profesional în data de 17.02.2023 pentru funcția publică de execuție de inspector de muncă clasa I, grad profesional principal, Serviciul control în domeniul securității și sănătății în muncă.
-- Examen de promovare de grad profesional în data de 22.09.2022 pentru funcția publică de execuție de inspector de muncă clasa I, grad profesional superior, Serviciul control în domeniul securității și sănătății în muncă.
Examen, organizat în data de 18 august 2022, pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Comunicare și Relații cu Publicul. Examen, organizat în data de 09.08.2022, pentru ocuparea funcției publice de execuţie vacantă de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Control Relații de Muncă. Examen, organizat în data de 02.08.2021, pentru ocuparea funcției publice de execuție de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată.
Examen, organizat în data de 27.07.2021, pentru ocuparea funcției publice de execuție de inspector de munca clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Supravegherea Pieței și îndrumare Angajatori și Angajați în domeniul Securitații și Sănătății în Muncă.
Examen, organizat in data de 06.07.2020, pentru promovare în grad profesional pentru funcția publică de execuție de inspector de muncă clasa I, grad profesional principal, compartimentul Supravegherea Pieței si Îndrumare Angajatori și Angajați în domeniul Securității și Sănătății în Muncă.
Examen, organizat in data de 11.06.2020, de promovare in grad profesional.
Concurs de recrutare organizat in data de 08.07.2019 (proba scrisa) penrtu ocuparea functiei publice de executie: inspector clasa I, grad profesional principal, Compartimentul Economic Achizitii publice Administrativ
Concurs de recrutare organizat in data de 26.03.2019 (proba scrisa) penrtu ocuparea functiilor publice de executie:
-consilier clasa I, grad profesional superior
-consilier clasa I, grad profesional debutant
Examen organizat in data 28 ianuarie 2019 (proba scrisa) pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut.
Concurs de recrutare organizat in data de 15.01.2019 (proba scrisa) penrtu ocuparea functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I, grad profesional superior, compartimentul Comunicare si Relatii cu Publicul.
Examen organizat in data 23 aprilie 2018 (proba scrisa) pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut.
Examen organizat in data 21 august 2017 (proba scrisa) pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut.
Concurs de recrutare organizat in data de 14.03.2017 (proba scrisa) penrtu ocuparea functiei publice de executie vacanta de inspector de munca, clasa I, grad profesional asistent, serviciul control SSM.

Concurs de recrutare organizat in data de 25 ianuarie 2017 (proba scrisa) pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de referent clasa III, grad profesional principal, compartimentul Economic, Achizitii publice si Executare silita.

Concurs de recrutare organizat in data de 12 iulie 2016 (proba scrisa) pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de referent clasa III, grad profesional superior, compartimentul Economic, Achizitii publice si Executare silita.

Concurs sau examen organizat in data 16 decembrie 2015 (proba scrisa) pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut.